Hobby de Luxe Appel 400 SF

 

       

       

Klik op Foto voor vergroting

 

Hobby de Luxe Appel 400 SF
Prijs  Verkocht
Slaapplaatsen tot en met 4
Bouwjaar 1998
Datum deel I 28-05-1998
Laadvermogen 310 Kg
Leeggewicht 940 Kg
Max toegestaan gewicht 1250 Kg
Opbouw Lengte   tot 4 meter

 

 

Beschrijving

 

Aangeboden nette en frisse  Hobby de Luxe Appel 400 SF van 1998, met een zeer populaire indeling n.l. aan de voorzijde een dwarsbed met lattenbodem en een goed matras, de keuken met driepits gasstel en een grote koelkast in het midden, aan de andere kant de kledingkast, en aan de achterkant een treinzit welke is om te bouwen tot een tweepersoonsbed, daarnaast de toiletruimte met cassettetoilet , deze nette Hobby heeft een mooie warme houtkleur en een smaakvolle stoffering.


De Hobby komt direct van de tweede eigenaar en heeft buiten de zomer vakanties om altijd in een binnen stalling gestaan en dat is te zien aan de caravan.


Inclusief: kachel, koelkast, boiler, combi- rollo's, cassette toilet, heki-dakluik, fietsdrager, stabilisator, reservewiel, voortent welke geheel uitritsbaar is (vier jaar oud).
 
Accessoires
 
Gascomfoor, Kachel, Koelkast, Omvormer of Lader, Openslaande ramen, Reservewiel, Schokbreker, Serviceluik, Stabilisator, Voortentlamp, Watertank vastCaravan kan na telefonische afspraak bezichtigd worden. Mag ook in de avonduren of op zon- feestdagen.